Annons:
Etikettrelationer
Läst 7314 ggr
Tuva-Lena
2009-12-18 23:33

Baguan - Kärlek och relationer

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Har du tittat lite på hur baguan är uppbyggd i inlägget "Dagens feng shui term" - där vi berättar om Baguan", så kommer här några tips på hur du kan förbättra området för kärlek och relationer

  • Element: Jord
  • Väderstreck: sydväst
  • Färger: rosa, lila
  • Ökar i styrka i kombination med: Eld
  • Bevarar sin styrka i kombination med: Trä
  • Minskar i styrka i kombination med: Metall

Det här området brukar aktiveras av personer som har problem i kärlekslivet eller i sina relationer till andra, inte minst sin partner.

Det är viktigt att minnas att elementet som styr över det här området är jord och att färgerna framför allt är rosa och lila.

Eftersom eld ökar jordens styrka, är det inte fel att göra bruk av eldelementet, t ex ett par rosa vaxljus. Metall skall undvikas.

För att bevara en relation räcker det med trä: växter och bilder på växter eller trä, gärna i mängder. Oftast är det dock bättre med en stor frisk växt än många som är små. Trä utgör även en källa som ökar eldelementets styrka som i sin tur ökar jordelementets styrka.

Du kan för att förbättra sällskapslivet placera starka lampor i detta område. Välj gärna en lampa i röd, klargul eller orange färg, minst 150 cm över golvytan. Tänd den då och då. Håll dessutom området rent och fritt från allt skräp.

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Annons:
Upp till toppen
Annons: