Kropp & Själ

1 Själen och de fem elementen

2009-02-23 11:52 #0 av: Clary

Feng Shui och själen hänger också ihop och här ska vi se hur vi med hjälp av elementen kan må bättre. Vi börjar med träenergin.

Hur är det, har du svårt att komma igång och komma i mål? Då kan det vara så att du saknar träenergin. Träenergin är stadig och vet vad den vill, en aktiv energi. För mycket av träenergin kan däremot göra dig irriterad, hetsig och vresig.

Om kraft och målmedvetenhet saknas i ditt liv är det dags att gå ut i skogen och sätta dig vid ett stort gammalt träd och insupa energierna. I hemmet ser du till att ha friska starka växter som med sin gröna färg hjälper dig i din utveckling.

Att besöka positiva, kreativa människor och bli smittade av deras energi är också bra, eller varför inte en inspirerande bok, utan träenergi händer det ingenting alls. Motion och ordentlig vila hör också till.

Träenergin får inte ta över, då blir du istället sönderstressad, det handlar även här om att skapa balans i tillvaron.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-02-23 14:17 #1 av: Tuva-Lena

Aha, då vet jag var jag får all min energi ifrån! Det måste vara skogen där jag vistas varje dag, men ibland kan det bli som du skriver - för mycket av det goda, att jag får för många idéer och får svårt att sortera dem. Skäms

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2010-09-30 23:11 #2 av: Clary

Puttar upp denna Glad

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2010-10-01 02:21 #3 av: [GunillaF]

Host. Får nog slänga ut lite trä ur huset. Mitt temperament lugnar sig väl då?TystFlört

 

Anmäl
2010-10-01 02:44 #4 av: Tuva-Lena

Jäsicken, då kommer jag att få påfyllning också, i det nya huset - och här behöver inte heller fyllas på med mer.. Tyst Vi får balansera upp det hela med metall Gunilla.. Flört Eller kanske med färgen vit som är yin..?Tungan ute

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.