Annons:
Etikettkropp-själ
Läst 5584 ggr
Clary
2009-02-23 11:52

1 Själen och de fem elementen

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Feng Shui och själen hänger också ihop och här ska vi se hur vi med hjälp av elementen kan må bättre. Vi börjar med träenergin.

Hur är det, har du svårt att komma igång och komma i mål? Då kan det vara så att du saknar träenergin. Träenergin är stadig och vet vad den vill, en aktiv energi. För mycket av träenergin kan däremot göra dig irriterad, hetsig och vresig.

Om kraft och målmedvetenhet saknas i ditt liv är det dags att gå ut i skogen och sätta dig vid ett stort gammalt träd och insupa energierna. I hemmet ser du till att ha friska starka växter som med sin gröna färg hjälper dig i din utveckling.

Att besöka positiva, kreativa människor och bli smittade av deras energi är också bra, eller varför inte en inspirerande bok, utan träenergi händer det ingenting alls. Motion och ordentlig vila hör också till.

Träenergin får inte ta över, då blir du istället sönderstressad, det handlar även här om att skapa balans i tillvaron.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Annons:
Tuva-Lena
2009-02-23 14:17
#1

Aha, då vet jag var jag får all min energi ifrån! Det måste vara skogen där jag vistas varje dag, men ibland kan det bli som du skriver - för mycket av det goda, att jag får för många idéer och får svårt att sortera dem. Skäms

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Clary
2010-09-30 23:11
#2

Puttar upp denna Glad

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

[GunillaF]
2010-10-01 02:21
#3

Host. Får nog slänga ut lite trä ur huset. Mitt temperament lugnar sig väl då?TystFlört

Tuva-Lena
2010-10-01 02:44
#4

Jäsicken, då kommer jag att få påfyllning också, i det nya huset - och här behöver inte heller fyllas på med mer.. Tyst Vi får balansera upp det hela med metall Gunilla.. Flört Eller kanske med färgen vit som är yin..?Tungan ute

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Upp till toppen
Annons: