Kropp & Själ

Belöningar

2011-01-15 14:12 #0 av: Clary

Vi har pratat lite om hur viktigt det är med att  belöna sig själv när man håller på och röjer som bäst. Vilka är dina belöningar?

En av mina belöningar när jag städat sovrummet och bäddat rent är en bra bok att läsa när jag kryper ner, det är en höjdare i mina ögon.

När köket är så där skinande med var sak på sin plats vill jag gärna ha en stor bukett med tulpaner (jag ska vänta ett tag till med dem) eller varför inte några tussilago.

Har jag varit sådär jätteduktig så är kvällen vikt för en ljuvlig stund i badkaret med levande ljus, lite rökelse och svag musik.

 

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2011-01-15 17:46 #1 av: terkina

Blommor är min favorit också! Det är så härligt med fräscha snittblommor i en vas att mötas av när man kommer hem. Dock brukar jag vara dålig på att slänga ut dem så snart de börjar slokna (vilket INTE är bra för CHI...) men det går ju att bli bättre på! Flört

Annars brukar en spelstund vid datorn locka när jag gjort nånting bra. Visserligen sitter jag här nästan dygnet runt ändå, känns det som, men det känns bättre att göra det med gott samvete! Cool

 

Ikväll, när jag skrivit färdigt min sista tentamen innan studieuppehållet, blir det nog en god kopp te och lite spelande tror jag. Och en varm dusch med nybäddade lakan efteråt!Skrattande

 

Medarbetare på fengshui.ifokus

 Hemsida: http://www.lillae.weebly.com

Anmäl
2011-01-23 01:02 #2 av: terkina

Köpte faktiskt tulpaner när vi var på affären sist. De står och blommar häärligt i vardagsrumsfönstret nu!

Det blev väl en "jag-är-på-väg-till-det-bättre-med-hemmet"-belöning! Tungan ute

 

Medarbetare på fengshui.ifokus

 Hemsida: http://www.lillae.weebly.com

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.