Off Topic

Tänkte försöka feng shui´a...

2010-12-07 20:57 #0 av: MaMaMade

Kryper till korset o ger mig på ett försök att feng shui´a vårt hem...litegrann...efter ett otal övertalningsförsök från Tuvan m fl. Flört

Håller mest till på AB, Matlust o Livskvalitet annars. Är en prylgalen 25-åring...*host o harkel*...el ngt sådant...som ääälskar att samla på en massa saker. Älskar historia, minnen o annorlunda saker. Handarbetar mkt samt pärlar vilket innebär att jag har ett helt rum fyllt med tillbehör; tyger, garner, pärlor o allt som hör till mina hobbies. Kitsch o den victorianska stilen; that´s me! Skrattande

Ska dock läsa på lite härinne o se om jag kan förändra åtminstone litegrann här hemma. Man får väl börja lite lugnt så att chocken inte blir för stor!

Anmäl
2010-12-07 21:16 #1 av: Clary

Du är så välkommen in MaMa, har väntat på dig Flört

Steg ett är ju att rensa så jag puttar upp några av de trådarna till dig. Det viktigaste är att inte försöka ta allt på en gång. Det finns tips om de där små sakerna också.

Önskar dig lycka till på din resa in i Feng Shui världen Kyss

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2010-12-07 21:54 #2 av: szirius

Välkommen hit.Glad

Det låter klokt att börja lite i taget, röjer man för snabbt kan det hända att alla känslorna inte riktigt hänger med nämligenFlört.

Ett tips är att börja otroligt försiktigt - men att hålla det varje dag. Tex en låda varje dag. Sedan, utan att man knappt märkt det, och t.o.m haft riktigt trevligt, så har man rensat igenom alla lådor och skåp i huset!

Lycka till. Och jag lovar - när du märker  den emotienella skillnaden kommer du att bli fastTungan ute

Anmäl
2010-12-10 13:05 #3 av: Pagan

Va kul MaMa, ja ett litet steg i taget är bra, inga stora skutt då är det risk man druttar på ändan.Tungan ute Lycka till.

Anmäl
2010-12-14 12:18 #4 av: Clary

Hur går det MaMa, har du börjat än Flört

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.