Sovrum

Feng-shuiat i sovrummet

2010-03-07 22:46 #0 av: SaJo123

Har gjort om lite i sovrummet. Vårt sovrum vetter mot väster. Jag har kör feng-shui efter kompassen och har räknat ut mittpunkten och från den strålar ut för att se var de olika zonerna ligger. Jag räknar alltså att sovrummet är i området för Kreativitet och barn samt Hjälpsamma människor och resor.

Eftersom färgerna för kreativitet och barn är vitt, silver (metall) bytte jag de bruna gardinerna mot vita. Köpte också en lampa med fot i silver/vitt. Den står nu i fönstret. Har ett foto i fönstret med vit ram.

Även hjälpsamma människor har metall och vitt som färg, element.

Man kan också förstärka med jord. Terrakotta osv. Städade/dammade fönstret och piffade till blommorna.

Skulle dock vilja ha lite tips på romantik? Hur ska jag få in kärleken i rummet?

Någon som har bra tips?!

Anmäl
2010-03-08 00:39 #1 av: Tuva-Lena

Några röda klickar här o där kanske? Snyggt till vitt och beige, coh du akn ju välja vinrött om knallrött är för "mycket". Ljusstakar, två förstås bredvid varandra.. Flört sedan en kärlekssymbol av nåt slag. Jag vet att vi har haft ett kinesiskt tecken just för "kärlek" uppe i en tråd..

Här var det! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2010-03-08 19:44 #2 av: SaJo123

2 ljusstakar ska hålla ögonen öppna efter! Och vinrött skulle nog passa. Får fundera lite och kika för att se om jag redan har nåt hemma eller om jag springer på något på stan.

Gillar de kinesiska tecknen! Har inga bilder uppe alls!

Anmäl
2010-03-24 02:07 #3 av: [Jeremina]

Sovrummet är ju svårt med vilka färger och så för jag mindes att Hellas skrev att man inte ska ha så starka färger där!

Anmäl
2010-03-24 19:04 #6 av: SaJo123

Hittade en vit sten med ett hjärta inristat! Det var en fin symbol för kärlek!

Anmäl
2010-03-24 20:39 #7 av: Nordann

Metallelementet får hjälp av jord- och eldelementen.Så vitt,silver,guld,grått blir bra tllsammans med mjuka jordfärger och lite eld.Jag föreslår någon mjuk rosa eller aprikos ton.Kanske några kuddar i olika röda nyanser på sängen?

Anmäl
2010-03-24 23:47 #8 av: Conquest

Vänd upp och ner på sängen, dvs, städa, dammsuga all gammal energi bort. Glöm ej göra rent under sängen. Dammtorka överallt, även ovanpå klädskåpet mm! Rensa ut allt från sovrummat som inte har med lugn, sömn eller kärlek att göra.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.