Nyårsmeny
I morgon är det då nyårsafton och vad står då på din meny?
Här startar vi med färsk krabba, sen får det bli oxfilé med getost och en krämig, vitlöksdoftande potatisgratäng till, sparris, majs och brysselkål och så avslutar vi med marängswiss.
Om vi skulle orka, har vi lite hummer på lut till 12-slaget. Risken är dock ganska stor att den får bli lunch på nyårsdan men det kan ju aldrig vara fel att starta det nya året så
Medarbetare på Feng Shui och Indien
ojojoj, det låter gott! Ni slår på stort hör jag… Här blir det också fransk potatisgratäng med vitlök, men vad det blir till har vi ännu inte bestämt ( handlar i morgon)
Jag passar på att önska er alla ett Gott Nytt år!
Åh herre jösses vad ni tänker äta fint! Men va gott!
Här blev det gravad och rökt lax, inlagd sill till förrätten, sedan rostbiff med potatisgratäng. Mumsigt det med. Glass till kaffet ikväll och just nu har jag tagit mig en liten whisky för att sova på. Tycker det är äckligt med sambon trugade.
"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."
här slog vi bort våra planer och det blev tacos.Kanske inte så nyårsfint, men något vi alla älskar och det gick hem hos gästerna också.Chokladtårta med hallon blev det till efterrätt.
Åh va massa god mat ni har ätit!!
För min del blev det bara lite köttfärs men det var underbart efter att inte ha ätit något på flera dagar!
Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!
Det var en kanongod middag kan jag tala om den tog ganska många timmar att äta för vi var tvugna att ha paus emellan rätterna och ingen hummer. Ungarna insåg att det inte skulle finnas plats för den
Medarbetare på Feng Shui och Indien
#5 Jag tror aldrig jag ätit hummer men har funderat så många gånger på att göra det. Har du något bra recept på hur man tillagar den lille filuren?
Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!
#6 Det blir ju oftast fryst som är kokt. Då brukar jag göra en stuvning med lite färska champinjoner, hackat hummerkött och fylla skalen, sparar klorna, på med en god riven ost och in i ugnen tills de fått fin färg. Om man skulle ha råd att köpa färsk tycker jag att det är godast att grilla den och så en massa goda såser till men här hemma är priserna så höga, tyvärr
Krabban som vi åt igår var faktiskt en av de godare, till och med Tassen tyckte att det var helt ok
Medarbetare på Feng Shui och Indien
Ni kan se min middag på min blogg
En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/
#8 Vilken härlig måltid, helt i min smak Stackars kisse, har råkat ut för det en gång för många år sen. Svansen brann men kisse märkte inte ett dugg, mina händer blev lätt brända men kisse helt oberörd
Medarbetare på Feng Shui och Indien
#7 Det lät gott! Måste jag testa snart!
#8 Mumsigt!! Nu blev jag hungrig!
Låter otäckt med katternas svansar…
Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink, glitter & glamour!
#8 abbis: Jag var nu in på din sida. Vilka fina produkter du gör och säljer!
#11 Tackar
En krukmakare och bloggare http://krukmakerihemjord.blogspot.com/