2012-01-06 21:39 #0 av: Pagan

Information om kurser under 2012 se mer på hemsidan om kursstart mm.

NORDIC SCHOOL OF FENG SHUI

Så här står det på deras hemsida: Nordic School of Feng Shui grundades hösten 1999 av Agneta Nyholm Winqvist. Skolan ser som sin uppgift att sprida skönhet, harmoni och inspiration med hjälp av visdom hämtad från österländska läran Feng Shui.

I Nordic School of Feng Shui hedrar vi Feng Shui´s österländska ursprung samtidigt som vi specialiserar oss på våra nordiska förutsättningar. Skolan vill få en större förståelse och balans mellan österländskt och västerländskt tänkande. Det som för en västerlänning upplevs som mystiskt i det österländska vill vi försöka förklara och göra begripligt.

Nordic School of Feng Shui erbjuder nu tre olika konsultutbildningar:
http://www.nordic-fengshui.com/

INFÖR VÅREN HAR VI FLERA NYHETER!


Nordic Style Feng Shui - Detta är den feng shui som vi tidigare har kallat "basutbildning". En utbildning som bygger på intuition, känsla och även en del kompasstekniker från klassisk feng shui. 

ONLINE-kurs: Nordic Style Feng Shui -. Har du svårt att ta dig till någon av våra utbildningsorter, så kan detta vara ett alternativ för dig. En utbildning som bygger på intuition, känsla och även en del kompasstekniker från klassisk feng shui.

Chue Style Feng Shui - en klassisk feng shui där kompassen är konsultens viktigaste redskap. Denna feng shui kallas också Imperial Feng Shui - den kejserliga stilen eftersom metoderna användes av kejsaren och hans hov.

DRAGON PATH EXPEDITION
2 - 9 maj 2012


Följ med på en sju dagars spännande resa 2 - 9 maj 2012 till olika kraftplatser i södra England där vi följer “the Dragon Path” i Kung Arthurs fotspår. Från Avebury, via the West Kennet Long Barrow, Silbury Hill, Stonehenge till den mytomspunna ön Avalon och mycket, mycket mer.

Deras Blogg: http://nordicfengshui.wordpress.com/

Konsulterna är: AGNETA NYHOLM WINQVIST Grundare av Nordic School of Feng Shui och SUSANNA UTBULT Huvudlärare och utbildningsansvarig.