Feng Shui termer

Bagua

2012-11-28 17:46 #0 av: myrran69

Undrar lite över en spegel jag köpt! Var ska jag hänga den? Går det bra att hänga den inomhus, skulle vilja ha den inomhus.Bor i lägenhet, om jag hänger den utanför dörren undrar nog grannarna vad det är för spegel.

 Eller är det bäst utomhus , vet inte riktigt , men den skulle skydda mot "onda ögat"och negativa energier. Det är en bagua convex spegel- glaset putar utåt, med åtta hörn och hexagram. Oj det blev många frågor.

Tacksam för svar

Anmäl
2014-10-10 23:37 #1 av: Torahzen

Jag hittade en fråga utan svar. Speglar utomhus är vanskligt och jag skulle avråda det utan att få experthjälp med placering. Sedan undrar jag om de negativa energierna du vill skydda dig emot, kommer utifrån? Hur vet du vilket håll? Hur ser din omgivning ut? Det krävs nästa ett besök på plats om du inte spontant känner var problemen kommer ifrån.

En konvex spegel inomhus placeras där det är knepiga energier. Jag ser mig själv som nybörjare fortfarande och vill inte uttala mig med risk för att ge felaktigt råd. 

Exempel på konvex spegel


♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.