Inredningstips

Ljus!

2013-09-18 17:23 #0 av: redheadgeorgeous

Jag har ändrat om lite i vardagsrummet eftersom jag tyckte att det kändes väldigt klumpigt som det var innan. Dessutom har min dotter fått för sig att det är en trend att slå i kanterna på vardagsrumsbordet så för tillfället är det bortplockat och jag har ett litet glasbord för min dator när jag sitter med den och en kopp tea. Däremot nu när det börjar bli höst saknar jag att mysa med massor av tända ljus och lyktor och diverse saker. Så jag undrar, hur jag göra det mysigt utan att det är sådant min dotter kan bränna sig på eller så vidare?


Har funderat och funderat, den enda jag kommer på är att ställa det högt upp, men jag får inte den riktiga mysiga känslan då.

Anmäl
2013-09-19 19:58 #1 av: Torahzen

Det finns skyddshörn att sätta på bordshörn, tex Patrull, Ikea: 

http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/90115092/


Jag har inte heller någon riktigt bra idé när det gäller tända ljus och småbarn, mer än att ställa högt upp. Har du någon soffbordslampa? Eller golvlampa? Då får du ljuset lågt. Detta får du komplettera med levande ljus ställda högt upp/ utom räckhåll.

Det finns batteridrivna "värmeljus" men jag vet inte hur mysiga de är, kanske bara kitschiga.

♥♥♥ Livet är nu - lev det väl! ♥♥♥
Tora, Sajtvärd på Feng Shui

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.