Inredningstips

Stenar och kristaller

2009-04-03 22:04 #0 av: Clary

Vi är ganska många som gillar stenar och kristaller. Även dessa kan vi ju använda i inredningen och dra nytta av alla dess egenskaper, element, färg och kraft.

En skål eller ett fat med agater är inte  fel att ha stå på ett bord eller hylla. Det finns också agatskivor som är riktigt fina.

Agaterna finns i så många färger, så många olika krafter och olika element att man kan täcka upp det mesta med dem. En fördel till att dessa inte är så dyra i inköp.

Att ha rosenkvarts i sovrummet är ett bra val, den är rosa, lugnande och kärleksfull. Jag har en stor bit står på mitt sängbord.

Ametister är också en favorit, har man råd att skaffa en grotta utgör den ett härligt blickfång och avger lugna beskydande energier men även små bitar av den räcker långt. Lägger gärna själv några i fönstren också för beskydd.

Några blå stenar kan vara bra att ha framme om det förekommer gräl, de kan minska grälen och har du en på arbetsplatsen kan den minska stressen.

 

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-04-03 22:13 #1 av: JohannaMax

Tack för det!! Älskar stenar men har tyvärr inte så många o det har inte blivit att jag beställt än...vill ju helst hitta en affär i närheten så att jag kan pilla o plocka lite på dem först...

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2009-04-03 22:16 #2 av: Clary

Naturstenar är inte heller dumt. Håller med dig om att det är bra mycket härligare att få ta på dem innan man bestämmer sig. Handla dem på nätet är inte samma sak, du vet inte hur stenen ser ut och känns.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl
2009-04-04 01:11 #3 av: Tuva-Lena

Jag älskar också stenar! Köpte en liten påse med natursten som jag har lagt på ett brett bambufat i TV-rummet, och bredvid sängen, på sängbordet, har jag en rosenkvarts för att minska strålningen ifrån klockradion - skall vara bra läste jag.. Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-04-04 01:16 #4 av: Dojdan

#3 Vi vill ha bilder Tuvan!


Anmäl
2009-04-04 02:25 #5 av: Norrann

Det här ska jag lära mig mer om!

Anmäl
2009-04-05 02:05 #6 av: Tuva-Lena

#4 Okay, skall ladda kameran! Flört

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-04-05 13:38 #7 av: [Hellas]

Jag älskar också stenar, jag har samlat sten sedan jag var liten, min mor var inte alltid så lycklig över det kan jag väl nämna.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.