Off Topic

En enkel god gärning som gör skillnad!

2011-01-01 18:55 #0 av: [DjurArken]

Hur många av er tittar inte på Animal Cops och suckar varför inte Sverige har riktigt proffsiga djurhem?

Nu startas det ett unikt projekt som kommer att skapa ett helt nytt fenomen i Sverige: djurhem så som de finns i England och USA, dvs djurhem som har allt under ett tak: en veterinärklinik, rehabiliteringslokaler, utbildningslokaler etc.

Ingen ska dock behöva ligga ute med sitt bidrag tills vi har samlat in tillräckligt med resurser för att kunna göra verklighet av djurhemmet. Detta görs genom att djurhemmet till en början byggs virtuellt: Genom ett gåvobrev kan man skänka pengar, material eller kunskap. Sedan kan man som bidragsgivare följa hur mycket medel som har samlats in genom att ta del av information om hur arbetet med att bygga det virtuella djurhemmet fortskrider.

T ex så kan du teckna ett gåvobrev för en byggsten med ditt namn eller till minne av någon, ett sätt att lämna ett outplånligt och personligt avtryck! Samtidigt behöver du inte oroa dig för om dina pengar verkligen hamnar där de skall då du inte behöver liga ute med ditt bidrag innan tillräckligt med medel har samlats in.

Även företag och organisationer kan teckna ett gåvobrev för en byggsten med deras logotyp.

GOTT NYTT ÅR!

 

Läs mer om projektet på www.djurarken.se

Följa oss på Facebook

 

(PS projektet drevs tidigare under namnet "Vi bygger ett djurhem - Själva!")

Anmäl
2011-01-01 23:49 #1 av: Tuva-Lena

Åhhh, stor kram till dig och alla dom andra som har möjliggjort den här förändringen! Jag kommer att följa ert arbete och bidra så gott jag kan! Tack! Kyss

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2011-01-03 13:11 #2 av: Pagan

Helt underbart, ska genast läsa mer via länkarna.

Anmäl
2011-01-03 13:21 #3 av: [DjurArken]

# 1 & 2 Tack Glad

Vi hoppas att vi kan övertyga folk att det är tillsammans vi kan göra skillnad, att ingen kan göra allt men att alla kan göra något! Bara vi samlar våra krafter så blir detta projekt en underbar tillgång till ett bättre djurskydd!

En av de anledningarna till att vi har valt möjligheten att skriva ett gåvobrev är att många, av helt förståeliga skäl, inte direkt vill skänka pengar till ett projekt som inte redan har en pågående verksamhet. Det finns även andra sätt att stödja projektet.

Sprid gärna vår idé så att vi når så många människor som möjligt!

Gå även gärna med i vår Facebookgrupp så att du blir uppdaterad om vad som händer.

Ha en skön dag!

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.