Off Topic

Em-promenad med hunden

2009-08-12 00:18 #0 av: Tuva-Lena

...och titta vad jag hittade! Jag plockade med mig det som rymdes i ena fickan, men imorgon är det jag som tar med en påse och plockar resten!

Gula kantareller är annars ovanliga här hos oss där barrskogarna dominerar, men kolla va härliga dom ser ut!

"Att många tycker samma, betyder inte att dom har rätt.."

 

Anmäl
2009-08-12 12:14 #1 av: Levethia

helt underbart, Kantareller är såå gott, och man kan göra sååå mycket med dem, JAg får nog ta mig ut jag med innan det är försent ...  Men det är så mycket att göra nu i hemmet att man blir galen !

Anmäl
2009-08-12 15:05 #2 av: JohannaMax

Åh va mumsigt! Kanske skulle ta o släpa mig ut i skogen jag med när jag blir frisk men jag har ju sån fästingskräck...

Mode & Skönhet.iFokus -sajten om mode, skönhet, smink. glitter & glamour!

Anmäl
2009-08-13 02:57 #3 av: Levethia

Fiske kläder, och underställ, strumpor, handskar oc sedan en snab av klädning in i duschen ;) och bränn kläderna efteråt...

^^

Har också den där fördumda skräcken, visst dem får hoppa på mig, men sitter dem där då skriker jag som kärringarna på tecknat för att dem sett en mus Flört

och en tripp till akuten Flört

haha men har bara haft det en gång , och då fick jag ringa en som var 12 mil ifrån.... tur att han ville komma och hälsa på Skrattande

Anmäl
2009-08-13 09:47 #4 av: Clary

Fin fångst Tuvan. Var också ut en sväng igår och upptäckte att den rödgula trumpetsvampen är på gång också. Massor av blåbär finns det kvar så det blev lite sånt också. Lingonen lyser röda, det är nog den vackraste tiden att gå i skogen nu tycker jag.

Fästingarna är ett kapitel för sig, läste att vi har de värsta månaderna framför oss. Kläderna åker av direkt i badkaret, lättast att se odjuren där och sen en lång dusch. Peppar peppar, än så länge har jag klarat mig från dem.

Medarbetare på Feng Shui och Indien

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.